Левски започна контролите от предсезонната подготовка със загуба от Черно

...
Левски започна контролите от предсезонната подготовка със загуба от Черно
Коментари Харесай

"Левски" започна контролите със загуба от "Черно море", Бурабия отказва да остане

" Левски " стартира контролите от предсезонната подготовка със загуба от " Черно море ". На стадиона в Правец сините отстъпиха против отбора на Георги Иванов - Гонзо с 0:1, а единственото попадение в мача означи Иван Коконов в 53-ата минута.

В същото време спортният шеф на " Левски " Даниел Боримиров и старши треньорът Николай Митов оповестиха, че Мехди Бурабия отхвърля да остане в тима. Френският халф ще бъде санкциониран, защото по думите на Боримиров води договаряния за трансфер в Турция без разрешението на клуба.

В понеделник Бурабия не тренира с тима под предлог, че е контузен. Днес 25-годишният състезател е напуснал лагера в Правец. Очаква се в околните дни той ще премине в турския " Коняспор ".

" 20 пъти приказвах с него, през пет минути ми звъни по телефона. Не желал да играе за " Левски ". Ето, споделям ви го, да го знаете ", съобщи старши треньорът Николай Митов след контролата с " Черно море ".

Българска телеграфна агенция твърди, че в началото " Левски " е отхвърлил оферта за Бурабия към 250 хиляди евро, само че е получил близо два пъти по-добро второ предложение и ще го одобри.

" Има предложение (от различен отбор), споделих му да ми каже напряко, а не да ми заобикаля с почитателите. Той има контракт до 2018 година, желая го в тима. Това е човек, който е главната на тима, и ти споделя, че не желае да играе в " Левски ", добави той.

По думите на Митов възможна разлъка с Бурабия ще е огромна загуба за " Левски " с оглед продажбата на Божидар Краев в датския " Мидтиланд ".

" В момента изчаквам ", съобщи Митов, запитан в този момент към кого ще се гради главната на отбора. " Отдавна очаквам двама футболисти в средата на терена. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР