Левски записа осмата си шампионатна загуба този сезон - 1:2

...
Левски записа осмата си шампионатна загуба този сезон - 1:2
Коментари Харесай

"Левски" продължи пропадането и в Стара Загора

" Левски " записа осмата си турнирна загуба този сезон - 1:2 при гостуването против " Берое " в отсрочен мач от XIV кръг на Ефбет лига. Това бе и втори крах на тима в три мача след повторното назначение на Славиша Стоянович за треньор.

Двубоят в Стара Загора бе белязан от пороен дъжд и слаба игра - и от двата тима. Все отново " сините " играха по-слабо. Тимът опита да наложи преса на терена, само че позволи по малоумен метод домакините да поведат. В 26-ата мин. при безредие в наказателното поле на " Левски " топката се озова у френския защитник Тома Даске, който по левашки метод я подаде на противник - Стив Фуртадо. Той пък незабавно центрира и Алиун Фол откри с глава.

В 38-ата мин. " сините " изравниха с доза шанс. Вратарят Генади Ганев опита да избие топката след центриране отдясно на Найджъл Робърта, само че я прати в краката на Паулиньо, тя се отби и се тълкули в мрежата на " Берое ".

Мачът бе решен с втори гол на Фол. В 63-ата мин. Фуртадо още веднъж записа асистенция, извеждайки на комфортна позиция Фол, който не сбърка.

Победата на старозагорци можеше и да е по-убедителна, само че в 23-ата мин. реферът Георги Иванов реши да не свири дузпа, откакто Фуртадо очевидно бе съборен в наказателното поле от Орлин Старокин. Гол на бранителя Илиас Хасани пък бе анулиран в 48-ата мин. поради игра с ръка.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР