Левски записа четвърта победа от началото на сезона и се

...
Левски записа четвърта победа от началото на сезона и се
Коментари Харесай

"Левски" разгроми "Черно море" с три гола за 15 минути

" Левски " записа четвърта победа от началото на сезона и се приближи единствено на точка зад водача в шампионата " Лудогорец ". Сините надиграха на своя " Георги Аспарухов " " Черно море ", налагайки се с 3:0. Всички попадения за отбора на Петър Хубчев паднаха през първата част. Станислав Иванов откри в 21-ата минута, по-късно Паулиньо удвои в 31-ата, а четири по-късно беше прецизен и Нейджъл Роберта.

" Левски " има 20 точки, като е единствено на една зад водача " Лудогорец ". Сините се върнаха на победния път след равенството с ЦСКА в последния кръг.

Още в деветата минута гол на " Черно море " беше анулиран от основния рефер поради нарушаване в нахлуване. Съдията Радослав Гидженов видя неправилно деяние на състезател на варненци при центриране от корнер.

След анулираното попадение " Левски " наложи превъзходство и имаше преимущество, което сините материализираха. В 21-ата минута след неточност в отбраната на " Черно море " домакините откриха.

Новите играчи в отбора на Илиан Илиев Актату и вратарят Митрович не се схванаха, като бранителят пресече топката вместо вратаря, след което се опита да я избие, само че Станислав Иванов беше там, с цел да я вкара в мрежата - 1:0.

Само 10 минути по-късно задатъкът на " Левски " беше два гола. След нова неточност на " Черно море " в отбрана Паулиньо се разписа с глава. Бразилецът засече центриране на Иван Горанов, откакто беше оставен непокрит от защитата в зелено.

В 35-ата минута " Левски " поведе с 3:0 след гол на Найджъл Роберта. Нападателят вкара от дребен ъгъл и неубедителна изява на стражът на варненци.

Преди третото попадение за " Левски " беше анулиран втори гол на варненци. Той беше дело на Актату, само че реферът още веднъж видя нарушаване в офанзива.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР