Левски загуби тежко с 0:3 гостуването си на АЕК Ларнака

...
Левски загуби тежко с 0:3 гостуването си на АЕК Ларнака
Коментари Харесай

АЕК Ларнака съсипа 10 от "Левски" за осем минути

" Левски " загуби тежко с 0:3 гостуването си на АЕК Ларнака в първия мач от втория прелиминарен кръг в Лига Европа и е на път да се сбогува с очакванията си за влизане в групите на втория по мощ европейски клубен шампионат.

Цяло второ полувреме " сините " играха с човек по-малко, защото Живко Миланов си изкара два жълти картона. Домакините взеха решение изхода от мача в границите на осем минути. Реваншът в София е след седмица.
НА ЖИВО: АЕК Ларнака - " Левски " Следете с нас гостуването на "сините " в първия мач от втория прелиминарен кръг в Лига Европа
" Левски " стартира доста добре мача, като още в 5-ата минута Дени Алар излезе самичък против вратаря на кипърци, само че стражът прояви забележителен инстикт и мазета. В 23-ата минута Хали Тиам също затрудни оптимално вратаря на АЕК с превъзходен удар отвън наказателното поле. Постепенно играта се накъса от нарушавания и в границите на 9 минути трима футболисти на Хубчев си изкараха жълти картони.

Снимка: Lap.bg

Първата по-добра опция пред домакините се откри в 41-ата минута, когато Каргас опита да почисти центриране в наказателното поле, само че след рикошет топката стигна до Тричковски, който от няколко метра стреля право в състезател на гостите.

В добавеното време на първата част Живко Миланов, който към този момент имаше едно публично предизвестие, извърши нов фаул и съдията му подвигна втори жълт и респективно червен.
Фенове на " Левски " се сбиха със стюардите в Ларнака Нови неприятности за "сините "
Домакините започнаха по-активно втората част, а в 50-ата минута Миятович трябваше да се намесва уверено при удар на Ервел. " Сините " дадоха отговор с офанзива на Паулиньо, който преодоля двама играчи, само че след удара му топката попадна в ръцете на Тоньо.

Кипърците подвигнаха оборотите в предни позиции и за осем минути взеха решение всичко в мача. Първо в 67-ата Апостолос Ану бе изтърван от отбраната на " сините " и с техничен удар осъществя за 1:0. В 70-ата минута Раул Руис повиши на 2:0, а в 75-ата Ектор Ервел вкара прекрасен гол от отдалеченост за 3:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР