„Левски“ загуби от „Лудогорец“ с 0:3 в последен мач от

...
„Левски“ загуби от „Лудогорец“ с 0:3 в последен мач от
Коментари Харесай

Лудогорец постигна категоричен успех над Левски на Герена

„ Левски “ загуби от „ Лудогорец “ с 0:3 в финален мач от 24-ия кръг. Първото попадение падна в 8-ата минута, когато Кирил Десподов навлезе в наказателното поле, пусна към Кешеру, който прати топката във вратата на Микулич. В 11-ата разградчани удвоиха задатъка си. Каули Оливейра вкара втори гол с изстрел от границата на наказателното поле, а в 77-ата осъществя и за 0:3.

В 16-ата минута Мартин Райнов опитва изстрел от отдалеченост, само че прати топката над вратата на Кахлина. Минута по-късно Микулич улови топката преди Кешеру да успее да играе с нея.

В 23-ата минута Мартин Петков стреля в стената от фаул, а по-късно Живко Атанасов опита задна ножица, само че прати топката в навън.

В 30-ата минута Мартин Петков центрира в наказателното поле, само че топката излезе в навън. Две минути по-късно Михайлович опита удар с глава, само че Кахлина улови.

В 36-ата минута Мартин Петков стреля около вратата на първенците Три минути по-късно Текпетей пусна изострен пас към Десподов, само че той не съумя да я засече.

Две минути преди края на първото полувреме Здравко Димитров влезе на мястото на Ивайло Найденов.

В 49-ата минута Кахлина без особени усложнения отрази удар на Здравко Димитров. В 52-ата минута Бари не съумя да насочи удар и вместо във вратата на Кахлина прати топката в навън.

Десет минути по-късно Андриан Краев стреля около вратата на Кахлина. Последва седми корнер за " сините " в мача, само че осъществяването му не докара до заплаха. В 67-ата минута Сисиньо центрира в наказателното поле, само че Живко Атанасов се намеси добре.

В 70-ата минута Ману опитва мощен диагонален удар, само че не откри задачата.

В 77-ата минута Елвис Ману излезе самичък против вратаря, Микулич мазета, само че Каули добави топката с глава за 0:3.

Така Лудогорец възвърне преднината си от девет точки пред втория Локомотив (Пловдив), до момента в който Левски отстъпи с една позиция в таблицата и към този момент е девети за сметка на Царско село, чийто отбор по-рано победи ЦСКА с 2:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР