Левски загуби и от руския шампион Зенит с 0:1 в

...
Левски загуби и от руския шампион Зенит с 0:1 в
Коментари Харесай

Левски падна 0:1 от Зенит

Левски загуби и от съветския първенец Зенит с 0:1 в контрола в австрийското градче Куфщайн. Гола вкара Сардар Азмун (47 от дузпа), който простреля от 11-те м дебютиралия на синята врата черногорски национал Милан Миятович. Реферът уточни пресилено бялата точка за нарушаване на новото гръцко попълнение Янис Каргас против ветерана Игор Смолников, каквото обаче нямаше. Левскарите играха равностойно съвсем от самото начало против скъпоплатените звезди на съперника. Контролата се организира при температура към 35°.

Треньорът Петър Хубчев остана удовлетворен от играта и загатна, че се чакат положителни вести и нови попълнения.

" В такива мачове се виждат характерът и мъжеството. Разполагаме с доста млади футболисти, само че в тези мачове те би трябвало да покажат, че могат. Рано е да започваме с хвалбите. Вижданията ни са разнообразни. Истината е, че има огромна разлика от първия и втория мач. Има нови момчета в тима и ни би трябвало време да се нагодим ние с тях и те с нас. Второто полувреме нямаше почит към името на съперника. Не съм склонен, че сме изглеждали свежи. Трябва да сме по-работоспособни. Свършили сме 1/3 като бегова работа досега, а нямаме доста време. Не скърбя, че започнахме с два сходни мача ", разгласи Хубчев. В неофициалния му дебют в неделя Левски загуби и от бразилския Ред Бул с 0:1.

Преди контролата със Зенит Хубчев се срещна със селекционера на Русия Станислав Черчесов. Мустакатият руснак беседва и с новия състезателен шеф на " сините " Ивайло Петков, който на 2 пъти игра за съветския Кубан Краснодар и даже бе негов капитан.

" Бяхме чували положителни неща за Левски. Съперникът демонстрира първокласен футбол, това беше добър съперник. За нас това беше тежък мач, само че можем да сме удовлетворени, тъй като създадохме положения и през двете полувремена ", разгласи сръбският капитан на Зенит Бранислав Иванович, някогашен състезател на Челси.

" Левски е по-силен противник от първия ни противник Вакер Инсбрук, който победихме с 6:1. Подбираме противниците си, тъй че да премерим нашето положение с тяхното ", разкри треньорът на Зенит Сергей Семак.

Следващата контрола на Левски е в понеделник против немския Тюркгюджю Атаспор (Мюнхен), в който играят единствено етнически турци.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР