Левски явно опитва различни варианти, за да привлече през този

...
Левски явно опитва различни варианти, за да привлече през този
Коментари Харесай

Левски взима Меледже под наем

Левски очевидно пробва разнообразни разновидности, с цел да притегли през този трансферен прозорец полузащитника на Ботев (Пловдив) Яя Меледже. Преди няколко дни се разбра, че " сините " обмислят бартер с " канарчетата ", като в подмяна на африканеца да пратят в Пловдив Димитър Пиргов. Двата клуба отхвърлиха за сходна възможност, като може би това е подбудено и от интереса на Славия да си върне централния бранител.

Яя Меледже има контракт с Ботев до края на този сезон. Няколко пъти от управлението на " канарчетата " признаха, че футболистът не желае да преподпише, което допуска да бъде продаден в този момент за някакви прилични пари. Правата на Меледже са поделени сред някогашния началник на Ботев Румен Чандъров и настоящето управление. Чандъров, който е притежател на Септември (София), държи 60%, до момента в който 40% са при " жълто-черните ".  Ботев Пд - ЦСКА-София 2:6 @@@
Очаква се в околните дни Меледже да премине в столичния клуб, като Чандъров ще заплати на Ботев останалите 40% и ще има цялостните права над халфа. Идеята е незабавно откакто дойде в Септември, Меледже да бъд пратен чартърен в Левски, тъй като футболистите нямат право на два прехвърлянето в един прозорец.

Меледже би трябвало да играе като преотстъпен на " Герена " до края на сезона, а в контракта ще има уговорка за откупуване.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР