Левски води преговори със Стивън Петков и братята Радослав и

...
Левски води преговори със Стивън Петков и братята Радослав и
Коментари Харесай

"Левски" преговаря със Стивън Петков и братя Цоневи

" Левски " води договаряния със Стивън Петков и братята Радослав и Борислав Цоневи, разкри треньорът на " сините " Георги Тодоров на конференция.

Той посочи, че футболистите не са получавали заплати, като на следващия ден ще се срещнат с управлението, с цел да решат бъдещето си, а от четвъртък ще стартира " сериозната работа " с тези, които останат на " Герена ".

" В сряда футболистите би трябвало да приказват с управлението и да си изчистят обстановката. Който остане, от четвъртък започваме сериозна работа. Има хора, които мислят, че е по-добре да търсят другаде реализация. С чужденци с доста пари всяка година сме на бараж, уповавам се, че в този момент може да е по-добре с наши юноши и българи. Само с млади няма по какъв начин да стане, разумно. ", сподели Тодоров на брифинга.



" Мисля, че ще създадем тим с положителни основи, на който след време почитателите да се радват. Защото най-хубавият тим в Шампионската лига стартира да се гради още през 1999 година "

Сега обстановката е такава, че ще бъда щастлив, в случай че сложим една добра основа. Когато се възстановява и финансовата страна, " Левски " да се радва на един добър тим. "

" Не мога да кажа кой ще си тръгне. Не е елементарно решението, само че не им е елементарно и на хората, които управляват клуба. Трудно се намират средства, виждате и страната в каква обстановка е. Надявам се да се намерят средства, с цел да стартираме да построяваме основите. "

" Нито един от футболистите не е получил пари. Заплати са взимали единствено чиновници и ние, треньорите, в школата. "

" Изгубихме 10 години. По един младеж да налагахме... в този момент щяхме да имаме гръбнак и може би нямаше да се стигне до тази обстановка. Имахме доста положителни момчета, трябваше да се употребяват. Можехме да имаме доста друг взор. "

" Водени са диалози с братя Цоневи, както и със Стивън Петков. Ще съм доста щастлив, в случай че имам братята Цоневи в състава. Дано в идващите две седмици успеем да сблогим боеспособен състав, с който да стартираме сезона ".

" Нашата аудитория доста бързо стартира да недоволства, само че би трябвало самообладание. Ние сме пред обстановка да излезем в първия мач единствено или съвсем напълно с юноши. Говорим и с хора за селекция и мисля, че може да стане нещо хубаво, в случай че станат. Трябват ни незабавно двама централни бранители. ЦСКА виждате каква селекция прави, " Лудогорец " също. За нас би трябвало самообладание към почитателите. Мен да ме вършат каквото желаят. Нека аз съм отговорен, а да не закачат децата. " Левски " е трамплин. Рано или късно ще си стъпи на краката. ", сподели още треньорът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР