Левски вече се раздели с двама футболисти това лято, след

...
Левски вече се раздели с двама футболисти това лято, след
Коментари Харесай

Израелци пратиха оферта за Илиян Стефанов, очаква се да бъде приета

Левски към този момент се раздели с двама футболисти това лято, откакто Ноа Сонко Сундберг беше продаден на Лудогорец, а неотдавна ветеранът Ивелин Попов разтрогна контракта си с клуба, с цел да премине в Ботев Пловдив.

Сега обаче „ сините “ може да осъществят още един произлязъл трансфер в околните дни, защото на „ Герена “ е постъпила оферта за офанзивния състезател Илиан Стефанов. Тя идва от израелския Макаби Нетаня, а възможностите управлението да одобри предлагането е много огромно.

Смята се, че към него е имало интерес и от Русия, само че отборът от Израел наподобява ще завоюва борбата за подписа на Стефанов, който сега е със статут на запаса в състава на Николай Костов, макар че може да бъде употребен на върха на офанзивата или като нападателен халф.

През този сезон 24-годишният футболист има записани три турнирни дуела този сезон, само че в нито един не стартира като титуляр, а на сметката си има едно попадение. В Лигата на конференциите също записа три мача, като се появяваше на терена от аварийна пейка, а това му костваше и мястото в националния тим. По тази причина той е подготвен да напусне „ сините “.

Ако прехвърлянето в Макаби Нетаня се реализира, то в израелския тим той ще се събере с някогашния състезател на ЦСКА Пламен Гълъбов. Отборът от Нетаня стартира в събота присъединяване си в израелското състезание, а през предишния шампионат приключи на пета позиция.

Сериозен интерес има и към халфа на Левски Андриан Краев – от Спарта Прага и шотландски отбор. Той е наблюдаван и от немски и маджарски клубове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР