Левски вече има нова трансферна цел, която да подсили атаката,

...
Левски вече има нова трансферна цел, която да подсили атаката,
Коментари Харесай

Левски се оглежда за още един нападател

Левски към този момент има нова трансферна цел, която да укрепи офанзивата, написа " Меридиан мач ". " Сините " са се прицелили във футболист, който може да играе на няколко поста в нахлуване.
 Левски се отърва от един от ненужните футболисти
През предходната седмица от " Герена " претърпяха провал в договарянията за таран, който мощно бе мечтан от Петър Хубчев. Оказа се, че въпросният състезател не желае да рита в Източна Европа, нищо че сътрудникът му е твърдял тъкмо противоположното.

Освен това той имал и много примамлива оферта от тази на " сините ", с цел да продължи кариерата си в Северна Америка. Както е известно, треньорът на Левски разгласи и след успеха над Ружомберок, че е обезпокоен, тъй като разполага с дребна група от играчи сега. 26-кратните първенци търсят и още един бранител.

Левски започва присъединяване си в Ефбет Лига през днешния ден с посещение на Дунав. Срещата на градския стадион в Русе стартира в 20:30 часа.

Иначе забавното е, че новото управление на детско-юношеската школа на Левски усъвършенства още един аспект от ДЮШ на клуба, написа " Тема Спорт ".

Директорът Йончо Арсов и основният методист Емил Атанасов са почнали да превъзпитават гениите и да подобрят питателните им привички. За задачата на всички деца в школата са раздадени специфични стратегии, в които е обяснено по кое време, по какъв начин и какви храни би трябвало да се поемат. На по-големите момчета в школата пък са давани нужните добавки.

Арсов, който в кариерата си бе помощник-треньор на Красимир Балъков, в това число и в националния тим, както и на Илия Груев в Дуисбург, публично бе назначен за началник на ДЮШ на " сините " на 20 юни. Той избра за своя дясна ръка Емил Атанасов, който е доцент по футбол в НСА и е бил началник на школата на Берое.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР