Левски вече има нов собственик и това, както се очакваше

...
Левски вече има нов собственик и това, както се очакваше
Коментари Харесай

Официално: Васил Божков е новият собственик на Левски

Левски към този момент има нов притежател и това, както се очакваше ще бъде предприемачът - Васил Божков. От компания " Нове холдинг " излязоха със особено прессъобщение, в което удостоверяват новината.
Ето цялото прессъобщение на " Нове холдинг ":
Уважаеми спортни последователи и медии,
Във връзка с покачвания публичен интерес и въпросите, свързани с смяната в ръководството на ПФК „ Левски “, Ви осведомяваме за следното:
Г-н Васил Божков и фирмите, свързани с него повече от четвърт век поддържат и работят в посока развиването на българския спорт и в частност българския футбол.
„ Левски “ е несъмнено най-популярният и различим бранд в родния футбол и като подобен дава евентуална опция за сполучливо бизнес партньортво.
Това е повода групата компании, в които господин Божков има присъединяване, да се включат в нужното излекуване, ръководството, финансирането и дълготрайното развиване на клуба. Партньорството ще продължи, до момента в който съществуват благоприятни условия за напредък и бизнес ползите на двете страни съответстват.
Спас Русев, който ще съобщи властта на Божков, даде забавно изявление единствено преди няколко дни по този мотив. Ето и какво сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР