Левски“ трябва да съжалява за мача в Лихтенщайн, защото в

...
Левски“ трябва да съжалява за мача в Лихтенщайн, защото в
Коментари Харесай

Делио Роси: Поемам отговорността, ще говоря с ръководството

„ Левски “ би трябвало да съжалява за мача в Лихтенщайн, тъй като в София си свърши работата. Така смятае старши треньорът Делио Роси след отпадането от Лига Европа.

" Мисля, че би трябвало да съжаляваме напълно за първия мач. Днес направихме нужното, само че нямахме и шанс. Първият гол стана след погрешно повтаряне от наш бранител, а и всички бяха в една линия. Грешки се позволяват. Дузпата не трябваше да пропущаме, а и още една не ни беше дадена. Но всичко звучи просто като опрощение. Във футбола се случва всичко, само че да се срамим е малко пресилено. Аз желая да се извиня, тъй като аз съм виновен за всичко. Поемам отговорността върху себе си, само че аз не се предавам. Резултатите обаче в действителност не са положителни и ще приказвам с управлението на клуба по този въпрос ", сподели той.

" Сменихме няколко реализатори на дузпите. Пропуснахме и на финала за купата. Случва се, само че тъпо, че изпускаме, тъй като другояче мачът през днешния ден тръгваше в друга посока ", продължи италианецът.

" Божидар Митрев ми сподели, че не се усеща добре и аз бях задължен да го сменя. Когато един футболист ти каже това на полувремето, би трябвало да го смениш. Още повече, че резултатът не беше удобен ", сподели още той.

" Имаме няколко контузени и други отсъстващи, само че тези, които играха през днешния ден, дадоха всичко от себе си ", приключи Роси.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР