Левски трябва да реши съдбата на Николай Костов най-късно до

...
Левски трябва да реши съдбата на Николай Костов най-късно до
Коментари Харесай

Левски търси отбор на любимец на Костов

Левски би трябвало да реши ориста на Николай Костов най-късно до вторник. Наред с това " сините " би трябвало да разплетат и въпросите с наследството, което 60-годишният стратег от Добрич ще остави в съблекалнята, написа " Мач Телеграф ". Най-вече с футболистите, които бяха привлечени по негово предпочитание. 

Вече стана ясно, че Хоакин Фернандес ще би трябвало да си събере багажа и да се прибере в Уругвай. Нищо, че има контракт със " сините " до лятото на 2025 година. На " Герена " ще се възползват от уговорка за мачове и минути, с цел да се отърват от него. 

Евертон Бала ще би трябвало, както се споделя, самичък да бие тимовете в оставащите 4 мача, с цел да остане в София. Иначе единствено на вятъра ще запълва броя на играчи с паспорти отвън Европейски Съюз. 

Третият обвинен е Асими Фадига. От " Герена " са уведомили сътрудниците му да се оглеждат и да му търсят нов тим. Причината е, че той е съвсем неосезаем, в случай че не броим гола му за 1:1 против Айнтрахт. Фадига се провали като халф, а в този момент Костов му търси място като крило. Но очевидно и там му е мъчно. Единствената добра вест е, че очевидно има някакво пробуждане при него. Фадига съумя да се разпише в последните два мача, което е знак, че Левски ще може по-лесно да се отърве от него. 

Асими пристигна у нас като свободен сътрудник. Той се прави оценка на 300 000 евро, само че мъчно някой тим би дал толкоз за него. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР