Левски трябва да преведе на Главболгарстрой сумата от 3 824

...
Левски трябва да преведе на Главболгарстрой сумата от 3 824
Коментари Харесай

Главболгарстрой иска Левски да плати 3 824 674.12 лева до 30 януари

Левски би трябвало да преведе на " Главболгарстрой " сумата от 3 824 674.12 лв. до 30 януари, оповестиха от строителната компания с публично изказване. Именно тогава изтича петгодишният период за разсрочване на задължението. От " Главболгарстрой " прецизират, че са предложили нова петгодишна пролонгация, само че " сините " са отказали.

В известието на строителната компания се споделя, че не би трябвало да бъдат упреквани в скрит план против футболния клуб, в случай че потърсят правата си в съда.

" Замесването на името на " Главболгарстрой " надали не в евентуален " скрит план " против ПФК " Левски ", както и внушенията, че от наша страна е упражняван какъвто и да било напън или са отправяни закани по отношение на клуба, изрично не дават отговор на истината.

В края на настоящия месец (30.01.2020г.) изтича законовият 5-годишен давностен период от падежа на задължението, според последното съглашение (30.01.2015г.), ни принудиха още веднъж да сложим въпроса за отговорностите на клуба към нас. Нещо повече, от наша страна съответно предложихме задължението да бъде отсрочено с нов петгодишен период.

Именно това наше предложение беше неточно интерпретирано от управлението на футболния клуб като опит за напън или опасност. Може би тази интерпретация е разследване на това, че по стичане на събитията, приключването на петгодишния законов давностен период съответства с разразилите се в медийното пространство диспути във връзка ПФК " Левски " и неговите спонсори ", се споделя в мнението на компанията.

" Също по този начин, не считаме, че би трябвало да бъдем упреквани, в случай че за отбрана на правата ни се наложи да се обърнем към съда, защото от наша страна положихме нужните старания за допустимо най-коректно споразумяване на взаимоотношенията ни с клуба ", допълват от " Главболгарстрой ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР