Левски трябва да плати 1 млн. лева на бившия си

...
Левски трябва да плати 1 млн. лева на бившия си
Коментари Харесай

"Левски" трябва да плати 1 млн. лева на Петър Хубчев и щабът му?

" Левски " би трябвало да заплати 1 млн. лв. на някогашния си треньор Петър Хубчев. Според информация на вестник " Тема спорт ", международната футболна централа ФИФА е разпоредила двете страни да изчистят финансовите си връзки.

bTV потърси за коментар " сините ", като изпълнителният шеф в оставка Павел Колев съобщи, че няма да разяснява, защото информацията за отговорности към експерта не е нова. Той нито удостовери, нито отхвърли размера на сумата.

Снимка: Lap.bg

Петър Хубчев беше треньор на " Левски " от 15 май 2019 година до 12 юни 2020 година Той беше сменен отпред на " сините " повече от година преди договорът му да изтече. По неофициални данни " сините " дължат на експерта 18 заплати от по 35 000 лева С възнагражденията на помощниците му, сумата нараства до близо 1 млн. лв..

Ако информацията за решението на ФИФА се удостовери от централата, то " сините " може да апелират пред Спортния трибунал.

Снимка: Lap.bg

" Левски " е в тежка финансова рецесия и се устоя най-вече от дарения на почитатели от началото на 2020 година Тогава от клуба се отдръпна главният спонсор - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на предприемача с няколко обвинявания от родната прокуратура Васил Божков. В следствие доближеният до него Георги Попов съобщи мажоритарния пакет с акции на Наско Сираков.

Новото управление на няколко пъти съобщи, че води договаряния с Хубчев и е покрай реализиране на съгласие с него и щаба му.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР