Левски стартира убедително участието си в първенството с победа с

...
Левски стартира убедително участието си в първенството с победа с
Коментари Харесай

Хубчев не хареса "Левски" след 4:1

" Левски " започва безапелационно присъединяване си в шампионата с победа с 4:1 над " Дунав " в Русе и даже оглави класирането след I кръг с най-хубава голова разлика. Това обаче се оказа незадоволително, с цел да бъде треньорът Петър Хубчев удовлетворен.

Той даже бе много сериозен след триумфа. " Само резултатът е впечатляващ. Не знам дали не ставаме все по-взискателни, само че мисля, че не играхме доста добре... Не е неприятно да си придирчив, то не е неприятно да не играят добре и да побеждаваме, само че видяхме недостатъци. Аз намирам за добре, че вършим положения, само че вкарахме четири и пропуснахме още толкоз. Трябва да подвигаме равнището... Как няма да се ядоса човек, когато ние си " върнахме гол ", а не " Дунав " да ни вкара... Направихме обикновена неточност за гола им. Добре е, че реагирахме и играхме до последните минути ", изрече се остро Хубчев.

Пред " Диема спорт " треньорът не пропусна опция да призове и обществено управлението да притегли още попълнения. " Ще се оплача още веднъж - на нас ни трябват хора... Всичко се случва в придвижване и прехвърлянията също, а до момента ги няма... Не се подлъгвам, че тези дни някои няма да имат тези сили, които желаеме. Затова ни трябват хора. Ще влязат двама-трима юноши и ще подвигаме лозунги ", добави Хубчев.

Той призна, че не е спокоен преди реванша с " Ружомберок " от I квалификационен кръг за Лига Европа. Мачът е в четвъртък от 19.30 ч. на ст. " Виваком Арена Георги Аспарухов ". За него той може да разчита и на новопривлечения Дени Алар, който до момента лекуваше контузия, само че към този момент е възобновен. Вратарят Николай Михайлов е навън и за този мач, само че през идната седмица би трябвало да възобнови тренировки.

Както е известно, поради наказване от УЕФА " Левски " е със възбрана да позволява аудитория за мача. Направен е специфичен жест само към деца до 14 година, които ще бъдат на трибуните. Останалите почитатели ще имат опцията да гледат мача на огромен тв екран пред бранш А. Двубоят ще се предава директно по " Диема спорт ". От клуба обаче приканиха ентусиастите да не вършат провокации и да употребяват пиротехнически средства, защото УЕФА ще преглежда сходни прегрешения като извършени на стадиона и това ще докара до нови санкции.

Стана явен и основният рефер на реванша - молдовецът Ваецеслав Банари.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР