Левски стартира сезона в Ефбет Лига победа над Дунав в

...
Левски стартира сезона в Ефбет Лига победа над Дунав в
Коментари Харесай

Левски стартира сезона с ударна победа над Дунав

Левски започва сезона в Ефбет Лига победа над Дунав в Русе с 4:1. В основно настоящо лице довечера бе швейцарският халф на " сините " Давиде Мариани.
 Левски се оглежда за още един нападател
Футболистът откри резултата в 15-ата минута, а в 38-ата подаде към младока Станислав Иванов, който беше прецизен за 2:0. Малко след началото на второто полувреме Ахмед Ахмедов върна очакванията на " драконите ", възползвайки се от неточност в отбраната на столичани.

В 64-ата минута гостите възвърнаха задатъка си от два гола. Георги Динков спъна Станислав Иванов в наказателното поле и от последвалата дузпа Мариани повиши на 3:1. Крайният резултат оформи Паулиньо в 81-ата минута с техничен удар на метър от границата на наказателното поле.

Като цяло футболистите на треньора на Петър Хубчев предложиха атакуващ футбол и сътвориха много проблеми на вратаря на домакините Благой Макенджиев. Станислав Костов пък на два пъти удари греда, а Живко Миланов записа своя мач номер 200 в българското състезание.

В идващия кръг Левски гостува на Етър във Велико Търново, до момента в който Дунав играе с Ботев в Пловдив. Преди това за " сините " следва реваншът с Ружомберок от 1-ия квалификационен кръг на Лига Европа. Българите имат преднина от 2:0 след първата среща, играна в Словакия.

Ето и класирането след всички мачове от първия кръг на Ефбет Лига:

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР