Левски стартира продажбата на виртуални билети за домакинството на Локомотив

...
Левски стартира продажбата на виртуални билети за домакинството на Локомотив
Коментари Харесай

Левски отново ще се опита да напълни Герена виртуално

Левски започва продажбата на виртуални билети за семейството на Локомотив (Пловдив). Както към този момент стана ясно, срещата ще се организира без аудитория поради новата разпоредба на министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев.

" Левскари,

по отношение на издадена заповед от министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев всички спортни мероприятия от на следващия ден, 10 юли, ще се организират без аудитория.

Това няма да ни даде опция да изживеем следващите 90 минути дружно, само че за следващ път публиката на Левски ще има опцията да показва, че за нея няма граници и ще покаже по какъв начин се обича един тим постоянно и на всички места! Дори, когато не е на стадиона!

От през днешния ден всеки последовател ще има опция да поддържа клуба, закупувайки си специфичен колекционерски билет.

Цената на талона за всички браншове е 10 лв., а ПФК Левски пуска в свободна продажба целия потенциал на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " за мача с " Локомотив " (Пловдив) от XXХI кръг на Първа лига. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един последовател няма да бъде позволен на трибуните по отношение на епидемията от COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче подсигурява както морална, по този начин и финансова поддръжка към обичания тим.

Талони се продават в формалния магазин на " ПФК Левски в бранш " A " на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също по този начин от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, " На мрачно ", билетен център НДК.

За удобството на всички Вас подсещаме, че може да се възползвате от закупуването на пропуща и онлайн ТУК

Вземи своя билет! Бъди част от историята! Нека още веднъж реализираме " цялостен стадион в сърцата "...

Един за всички, всички за Левски ", написаха от Левски.
 Драгомир Драганов ще свири Левски - Локомотив (Пловдив)
Драгомир Драганов ще свири Левски - Локомотив (Пловдив)

Вижте всички назначения
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР