Левски спечели само точка от дербитата с ЦСКА и Лудогорец.

...
Левски спечели само точка от дербитата с ЦСКА и Лудогорец.
Коментари Харесай

Левскарският омлет е сервиран, тепърва ще впечатлява с вкусовите си качества

Левски завоюва единствено точка от дербитата с ЦСКА и Лудогорец. На първо четене това е нещо, с което " сините " не би трябвало да се гордеят. Такива " триумфи " се реализираха с надалеч по-слаби футболисти и треньори, само че тогава играта беше под всякаква рецензия.

Сега обаче е друго!

Макар и единствено с точица в джоба, левскарите научиха скъпи уроци. Затвърдиха своя напредък и към този момент надали има ентусиаст в страната, който да не счита, че оттук нататък Левски още веднъж ще бъде фактор в шампионата.
 Снимка 565893
Източник:

За 180 минути " сините " си набраха прилична доза самочувствие, а импулсът в редиците на Станимир Стоилов сигурно ще помогне за качествения свършек на акцията.
 Без отмора в Левски
Без отмора в Левски

След тежкото посещение

Колкото и да изглеждаше невъзможна, задача " Европа " може и да се изведе до сполучлив край. Просто би трябвало да се направи идната крачка. Към момента левскарите имат класата да преобладават в 45 минути от своите мачове. Натиснат ли още малко, затваряйки кръга с още едно качествено полувреме, задачите ще бъдат изпълнени.

И най-хубавото е, че пътят на Левски е единствено напред и нагоре. " Сините " разполагат с добър тим, първокласен треньор и обединена аудитория. Три неразривно свързани съставния елемент, които са сигурен поръчител за бъдещи триумфи. 

Но да обърнем малко повече внимание на миналите дуели с ЦСКА и Лудогорец. Докато в първия " сините " демонстрираха неотстъпчивост, във втория разкриха и своят класа.
 Сектор
Сектор " Б ": Левски беше хазаин в Разград, би трябвало да се вдигне монумент на Мъри на " Герена "

" Без пари направи селекция "

Вечното дерби можеше да приключи и по различен метод, в случай че не беше изобилният снеговалеж в столицата. В момента Левски е по-техничният тим от " армейците " и чисто футболно беше подготвен да надиграе селекцията на Стойчо Младенов. Бялата пелена затрупа мощното начало на вековниците и даде преимущество на биткаджиите в " алено ". Далеч по-подготвени за сходни условия, от ЦСКА несъмнено трябваше да съжаляват, че не реализираха успеха. Дори и поради това, че бяха с човек повече съвсем цяло второ полувреме. И тук някъде се прояви непримиримостта на новия Левски. Доколкото позволяваше, тимът действаше проведено в защита, като не спираше да търси и възможностите за победа. С малко повече шанс, някой всред Кръстев, Сонко Сундберг или Уелтън, можеха да се трансфорат в герои.
 Снимка 565891
Източник:

Вчера в Разград беше друго. Левскарите получиха опция да се надиграват с най-хубавия тим у нас. И това ги подтикна да разкрият своята класа. Явно Стоилов умее да прави омлет, тъй като въпреки и не с яйца от " златна " кокошка, столичани бяха доминант през първите 45 минути на " Хювефарма Арена ".
 Фенове на ЦСКА: Готвачът не знае рецептата за омлета
Фенове на ЦСКА: Готвачът не знае рецептата за омлета

" Беше въпрос на време да се случи "

Тимът беше извънредно вариативен. Освен като скица на игра, по този начин и като придвижване по терена. Изненадващите титуляри се оказаха и най-хубавите на терена. Илиян Стефанов потвърди за какво беше толкоз горещо мечтан от треньорския щаб. Без боязън сграбчи диригентската палка в зоната сред халфовата линия и нападението. От него произлизаше всичко по-интересно, случило се пред вратата на Серджио Падт. Няма по какъв начин да не бъде отличен и Патрик-Габриел Галчев. И за минута не даде опция да се сетим, че той е опция на изгонения Цунами. Младежкият национал оперираше по фланга със самочувствие и въпреки да имаше дребни проблеми с опазването на Спас Делев, свърши много работа в двете етапи на играта. Патрик завършваше акциите си в офанзива с акуратни центрирания, които на няколко пъти сътвориха и много напрежение за отбраната на Лудогорец.
 Снимка 566668
Източник:

Хосе Кордоба също бе познатата константна големина, като панамецът беше получил независимост за деяние от Стоилов и на няколко пъти пресираше надалеч от зоната си на деяние. Активността на Билал Бари пък бе възнаградена с гол. За разлика от други мачове, мароканецът беше съвсем 100-процентов предвид на това, че водеше здрава борба с поставения за негов личен надзирател Оливие Вердон.

Но продължителността на един футболен дуел не е 45 минути. За това, по-трудния метод, се сетиха и левскарите. Лудогорец наложи волята си през второто полувреме и ненапълно справедливо стигна до цялостния поврат. Видя се, че " сините " има много какво да учат, когато са сложени напрегнат. Досадните самостоятелни неточности още веднъж излязоха на напред във времето, а несъразмерното предпочитание за позитивен резултат, в последна сметка изигра неприятна смешка.
 Ясно е за какво Здравко Димитров не пътува с Левски за Разград
Ясно е за какво Здравко Димитров не пътува с Левски за Разград

Крилото е било болно

Левски към момента изостава от Лудогорец и ЦСКА, само че доста усили скоростта си, с цел да може скоро да настигне съперниците на самобитната футболната автомагистрала. " Сините " имат и задоволително " гориво " в резервоара, с цел да не спрат във допустимо най-неподходящия миг.
 Снимка 566682
Източник:

Предпоставките за трофеи и купи към този момент не са в сферата единствено на положителните пожелания. А продължат ли със хубавичко работа на " Герена ", скоро факторът " шанс " ще ги споходи, с цел да се реализиран и от дълго време позабравени триумфални мигове против " зелени " и " червени ".

Левскарският омлет е сервиран, занапред ще впечатлява с вкусовите си качества!
 Валери Божинов: Сигурен съм, че Левски ще завоюва Купата и ще приключи на трето място
Валери Божинов: Сигурен съм, че Левски ще завоюва Купата и ще приключи на трето място

" Вярвам на Мъри Стоилов "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР