Левски София успя да удържи Айнтрахт Франкфурт 79 минути при

...
Левски София успя да удържи Айнтрахт Франкфурт 79 минути при
Коментари Харесай

Левски загуби с 0:2 от Айнтрахт

Левски София съумя да удържи Айнтрахт Франкфурт 79 минути при реванша в Германия, само че в последна сметка позволи проваляне с 0:2 при визитата си на „ Дойче Банк Парк “ и с общ резултат 1:3 отпадна на плейофа за влизане в групите от Лига на конференциите. Българският отбор не направи доста в атакуващ проект при гостуването си в Германия, само че съумя да обезврежда значително именития си противник, но неточности при малките елементи от играта в отбранителен проект при заключителните минути от срещата предрешиха конфликта в Германия в интерес на " орлите ".

Пред близо три хиляди български последователи, пристигнали да поддържат родния отбор, Джеси Нганкам откри резултата в 79-ата минута, а седем минути по-късно Елиас Скири зарадваха над 45-те хиляди домашен фена, с цел да може Айнтрахт да влезе в групите от Лига на конференциите.

Със сигурност поради европохода си през това лято „ сините “ не трябва да се срамят, откакто съумяха за първи път от 13 години да отстраняват два следващи противника в лицето на ФК Шкупи и Апоел Беер Шева и не бяха надалеч от това да се оправят и с носителя на Лига Европа за сезон 2021/2022.

От 15 години Левски не беше стигал до този стадий на европейски клубни шампионати, само че остави положителни усещания измежду своите почитатели, написа Гонг бг. Сега за момчетата на Николай Костов остават уговорките в efbet Лига, кактои Sesame Купа на България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР