Левски София ще приеме Славия София на своя стадион Георги

...
Левски София ще приеме Славия София на своя стадион Георги
Коментари Харесай

Левски и Славия излизат в най-старото столично дерби

Левски София ще одобри Славия София на своя стадион „ Георги Аспарухов “. Най-старото столично дерби е с начален час 19:00.  И в двата състава има изчезнали фигури. В този на Левски има трайно контузени футболисти като Асен Митков, Илиян Стефанов, както и Фабио Лима. Наказан е Хосе Кордоба, което предизвиква проблеми за наставника Николай Костов в отбрана.

 

A post shared by PFC LEVSKI / ПФК ЛЕВСКИ (@pfclevskiofficial)

Поради травми в тима на Славия за срещата отпаднаха капитанът на Славия Галин Иванов и крилото Денислав Александров, само че пък Куентин Зеедорф ще бъде разполагаем на наставника Златомир Загорчич.

„ Билал Бари не е подготвен да стартира като титуляр, само че той е все по-добре. Предпочитам да не приказваме единствено за травмираните играчи. Нека си кажем няколко думи за идния мач, защото ми е неприятно да приказвам непрекъснато за контузени играчи. Предпочитам да приказвам за по-спортни неща “, бяха думите на наставника Николай Костов по време на обичайна конференция преди срещата.

„ Сините “ са в отлична форма и в пет мача от началото на пролетния дял на сезона записаха четири победи в пет мача, а един път приключиха наедно. Хиксът пристигна при нулевото тъждество с Крумовград. Феновете им пък би трябвало да внимават, тъй като са застрашени още веднъж от тежки наказания.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР