Левски ще загуби своя лиценз за европейските клубни турнири, ако

...
Левски ще загуби своя лиценз за европейските клубни турнири, ако
Коментари Харесай

Възможно е Левски да загуби своя европейски лиценз

" Левски " ще загуби своя лиценз за европейските клубни шампионати, в случай че до 2 седмици не бъдат погасени настоящите отговорности на клуба, които възлизат на повече от 1 млн. лв.. Това предизвести претендентът на почитателите за член на Надзорния съвет на клуба - Петър Ганев. Той беше посетител в предаването " Тази заран " по bTV.
" Другото значимо е настоящото положение, а то е такова, че " Левски " най-вероятно след две седмици ще загуби своя европейски лиценз. Това е нещо, което последователите би трябвало да знаят. До края на месец юни, с цел да се резервира европейския лиценз, защото сме в мониторинг и на всеки 3 месеца има отчет към УЕФА, би трябвало да изплатим всички настоящи отговорности, които бяха насъбрани по време на ковид, когато спонсорът ни беше неразрешен, притежателят отиде в Дубай ", разяснява още Ганев.
В " Левски " имаше огромно закъснение на заплащането. Точна сума е мъчно да се каже, само че да кажем, че е 6-цифрена, не е дребна. Ако това не се почисти в идващите 2 седмици, най-вероятно " Левски " ще изгуби европейски лиценз и няма да може да играе в евротурнирите ", разяснява Ганев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР