Левски ще вземе извънредни мерки срещу провокации от определени фенове

...
Левски ще вземе извънредни мерки срещу провокации от определени фенове
Коментари Харесай

Левски взима мерки, за да предотврати операция събличане

Левски ще вземе изключителни ограничения против провокации от избрани почитатели на първата подготовка за новия сезон, оповестява " Мач Телеграф ".

" Сините " шефове не чакат на " Герена " да има ексцесии, само че въпреки всичко ще се застраховат с спомагателна защита, тъй като в обществените мрежи и фенските конгреси има голям брой мнения против назначението на новия треньор Николай Костов, който ще бъде показан точно през днешния ден.
 Левски може да срещне ПАОК, Фенербахче и Вадуц в Лигата на конференциите
Левски може да срещне ПАОК, Фенербахче и Вадуц в Лигата на конференциите

Жребият в Нион ще се тегли през днешния ден от 14:00 часа.

Има и апели за акция " Събличане ", каквато претърпя Ивайло Петев доскоро повече от 10 години. Припомняме, че тогава актуалният треньор на Лудогорец беше назначен в Левски, а началник в клуба отново беше Наско Сираков, който към днешна дата е в обтегнати връзки с част от ултрасите на клуба, водени от тартора на Сектор Б - Любомир Костадинов - Любо Младежа.

Отделно от " Герена " оповестиха, че на конференцията на Николай Костов ще бъдат допускани само хора, които показват годна журналистическа карта. През 2013 година съблякоха Ивайло Петев точно на представянето му, а по-късно той отхвърли да е треньор на отбора, написа " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР