Левски ще се размине с пари от въздуха. „Сините“ щяха

...
Левски ще се размине с пари от въздуха. „Сините“ щяха
Коментари Харесай

Левски изпуска куп пари заради казахстанския Меси

Левски ще се размине с пари от въздуха. „ Сините “ щяха да вземат % от продажбата на Еркебулан Сейдахмет от Уфа в Кайрат, твърди „ Меридиан мач “. Двата клуба сега водят договаряния за трансфер на гения. Тимът от Казахстан е подготвен да брои сериозна сума за Сейдахмет, който е любим на почитателите в Казахстан. На „ Герена “ пък щяха да вземат 50%, в случай че не бяха избързали и бяха забавили малко топката.

Сейдахмет няма да продължи кариерата си в Левски и наемът му бе преустановен. Иначе родният гранд имаше контракт с Уфа да задържи Еркебулан до Нова година. Освен това двата отбора се бяха разбрали, че ще разделят парите, в случай че се стигне до негов трансфер в трети тим, до момента в който към момента е чартърен в София. Запознати настояват, че интерес към него има и от още един тим. Става въпрос за един от грандовете в Русия.

Еркебулан записа 3 мача, откогато пристигна на „ Герена “ през зимата с рекомендация от Станимир Стоилов. Крилото не съумя да се разпише, а също така страдаше и от травма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР