Левски ще се раздели с нападателя Ривалдиньо, а исканата от

...
Левски ще се раздели с нападателя Ривалдиньо, а исканата от
Коментари Харесай

Ривалдиньо си тръгва от Левски, сините му търсят 450 хиляди евро

Левски ще се раздели с нападателя Ривалдиньо, а желаната от " сините " сума е 450 хиляди евро. Това настояват в Румъния, представени от " Тема спорт ".
 Левски разкарва трансферно отчаяние
През пролетта той игра като преотстъпен в румънския Виторул Констанца. За новия си тим Ривалдиньо изигра 11 турнирни дуела, в които се разписа на два пъти. Бразилецът игра и три пъти за купата, като също стана създател на две попадения. С тях оказа помощ на отбора да се класира за финала, където противник ще бъде Астра. Според информациите в Румъния американският Чикаго Файър има интерес към нападателя.

Синът на бразилската легенда Ривалдо, е сграбчил окото и на тимове от Русия и Белгия. Той обаче няма нищо срещу да продължи да играе за Виторул. В контракта му за преотстъпване има уговорка за непрестанен трансфер, само че към този момент от клуба не са я задействали.

Ривалдиньо бе притеглен от Левски при започване на 2018 година, откакто разтрогна договора си с Динамо Букурещ. Бразилецът по този начин и не съумя да се наложи на  " Герена " и записа едвам 14 мача и 1 гол.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР