Левски ще се радва на гореща подкрепа от трибуните по

...
Левски ще се радва на гореща подкрепа от трибуните по
Коментари Харесай

Син ад очаква Лудогорец на Герена

Левски ще се радва на гореща поддръжка от трибуните по време на конфликта с Лудогорец в неделя. Двубоят е от изключителна значимост, като пред възпитаниците на Георги Дерменджиев се отдава отлична опция освен да съкратят преднината на съперника на 2 точки, само че и да напомпат самочувствието си преди решителните плейофи - в последния кръг преди тях те гостуват на последния в класирането Верея.

Интересът на последователите на сините е огромен. Той е подхранван от подобряващата се игра на състава, както и от трите следващи победи, в това число и над ЦСКА-София, в които не бе позволен гол. Затова и упованията на управлението са, че „ Герена " ще има 15 хиляди души за първи път от много време насам, написа " Тема спорт ". За последно стадионът бе изпълнен съвсем до краен лимит тъкмо при домакинство на Лудогорец - това се случи на 6 септември 2017 година. Тогава столичани бяха водени от Делио Роси, а срещата приключи 0:0.

За дуела с разградчани в състава на Левски ще се завърне капитанът Иван Горанов. Той пропусна конфликта със Славия (3:0) поради наказване. В неделя юношата на отбора ще се конкурира за титулярно място с французина Луи Нганиони, който се показа на равнище против белите. Добрата вест за треньора Георги Дерменджиев е, че в групата за срещата ще могат да попаднат излекуваните от контузии зимни попълнения Живко Миланов и Валери Божинов.

Първият към момента не е играл, откогато се причисли към отбора, тъй като имаше проблеми с прасеца. Божинов пък контузи глезена си при триумфа с 2:0 над Витоша (Бистрица). Първа лига 25 кръг, неделя 10 март  Левски 17:30  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР