Левски ще се опита да привлече крилото на Лудогорец Светослав

...
Левски ще се опита да привлече крилото на Лудогорец Светослав
Коментари Харесай

Левски ще се пробва за национал от Лудогорец

Левски ще се опита да притегли крилото на Лудогорец Светослав Ковачев, написа " Тема Спорт ". " Сините " нямат финансовите запаси да вземат играча през зимата, само че се надяват, че ще могат да го доведат на " Герена " през лятото. Тогава 22-годишният флангови нападател към този момент ще е свободен сътрудник, тъй като договорът му с разградчани изтича с края на сезона. " Орлите " към този момент насочиха предложение към Ковачев да удължи договора си, само че той го отхвърли. Интерес към него има от съветски клуб, както и от балканска страна. От Лудогорец обаче към този момент не го пускат.

Роденият в Плевен Светослав дебютира за " орлите " още през сезон 2015/16. След това все бе сред мъжкия и дублиращия състав, до момента в който от клуба не започнаха да го преотстъпват. Младокът изкара акцията 2018/19 чартърен в Дунав. За русенци той бе на терена в 27 турнирни срещи, в които се разписа 5 пъти. През есента на сезон 2019/20 Ковачев носи екипа на Етър, като за " болярите " взе участие в 19 турнирни дуела, без да се разпише.
След това крилото дебаркира в Арда (Кърджали), като напролет на 2020-а бе на терена в 9 мача за състезание, в които вкара два гола. През предходната есен Ковачев бе главен състезател на кърджалийци - осъществя 3 попадения в 15 срещи в елита. Треньорът Николай Киров искаше да го задържи, само че двата клуба не доближиха до сделка.

Тепърва ще стане ясно дали новият ментор на Лудогорец Валдас Дамбраускас ще разчита на Ковачев, или ще го " прати във фризера ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР