Левски ще се изправи срещу австрийския гранд Рапид Виена във

...
Левски ще се изправи срещу австрийския гранд Рапид Виена във
Коментари Харесай

Очаквайте НА ЖИВО: Левски - Рапид Виена, съсавът на сините

Левски ще се изправи против австрийския гранд Рапид Виена във втората контрола от зимната си подготовка на турска земя. Отборът ще би трябвало да пътува от Алания до Белек, като Петър Хубчев има разполагаем всичките си играчи, само че евентуално няма да рискува с стартирането в игра на Найджъл Робърта.

Треньорът на Левски Петър Хубчев е направил три промени по състава си, спрямо предходната контрола против Пюник, извоювана с 3:2.

Под рамката застава Миалн Миятович за сметка на Николай Михайлов. В центъра на отбраната мястото си отстъпва Мартин Райнов, а Холмар Ейолфсон ще си партнира с Нуно Рейш. Другата смяна е на върха на офанзивата. Дени Алар започва против Пюник, само че в този момент ще гледа най-малко първите 45 минути против някогашния си клуб от пейката, а на негово място е подложен Станислав Костов.

Двубоят сред двата отбора е с начален час 14:00 часа и ще бъде директно излъчен по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще наблюдава срещата и ще Ви показа всичко по-интересно от нея.

Съперникът на "сините " е трети в австрийската Бундеслига и се намира на 10 точки зад втория ЛАСК Линц и на 12 зад водача Република България Залцбург.

СЪСТАВЪТ НА ЛЕВСКИ:

Милан Миятович, Живко Миланов, Холмар Ейолфсон, Нуно Рейш, Иван Горанов, Кали Тиам, Симеон Славчев, Стайн Спиерингс, Паилиньо, Станислав Иванов, Станислав Костов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР