Левски ще проведе зимния си лагер в Кипър. На това

...
Левски ще проведе зимния си лагер в Кипър. На това
Коментари Харесай

Сините се насочват към Кипър през зимата

Левски ще организира зимния си лагер в Кипър. На това се е спряло управлението на клуба. Другият вид пред " сините " бе възпитаниците на Славиша Стоянович да се готвят в турския курорт Анталия. Желанието на управителните фактори обаче е тимът да тренира на Острова на Афродита, като там ще бъдат изиграни от 4 до 6 другарски срещи.

В момента " сините " са в отмора. Те ще бъдат събрани от Стоянович в сряда на " Герена ". Тогава играчите ще изслушат крепко конско за представянето си против Черно море на " Тича ", което бе изгубено с 0:1. Треньорът бе доста сърдит след дуела и съобщи, че " не може да се печели бе сърце ".

Травми в състава на Левски лекуват Богдан Вашчук, Илия Димитров и Ривалдиньо. Холмар Ейолфсон пък се възвръща в родината си след интервенция на коляното. От лагера на националния тим за мачовете с Кипър и Словения от шампионата Лига на нациите бе освободен Иван Горанов. Той лекува травма в региона на ребрата.

Левски ще играе контрола с Монтана по време на паузата. " Сините " ще срещнат на " Герена " втория в класирането на Втора лига в събота, 17 ноември. Двата щаба са решили спарингът да стартира в 11:30 часа. Монтана, който е воден от Ферарио Спасов, има актив от 30 точки след 14 дуела във втория ешелон, като към момента не познава усета на загубата - 8 победи и 6 равенства.

" Тема Спорт "
Първа лига 15 кръг, събота 10 ноември  Черно море 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР