Левски ще проведе учебна игра в неделя, а противник ще

...
Левски ще проведе учебна игра в неделя, а противник ще
Коментари Харесай

Левски потвърди проверката срещу Пирин на Герена

Левски ще организира образователна игра в неделя, а съперник ще бъде Пирин Благоевград. Спарингът ще се организира в неделя, 25 юни, от 18:00 часа на „ Герена “, а входът ще бъде свободен.

Иначе отборът отпътува за същинската част от работата през лятото на 27 юни, вторник.  До момента „ сините “ оповестиха, че ще изиграят три инспекции. Първата е на 30 юни против новака в efbet Лига – Етър Велико Търново, а на 4 юли столичани ще се изправят против втородивизионния Марица Пловдив. Четири дни по-късно ще срещнат кипърския гранд АПОЕЛ Никозия, където играе някогашният футболист на сините Георги Костадинов. Не е изключено да се уреди още една контрола.

Ето известието на Левски:

„ Левски “ ще изиграе образователна игра с „ Пирин “ (Благоевград) на 25 юни, неделя от 18:00 часа на стадион „ Георги Аспарухов “.

Входът за дуела е свободен! За срещата ще бъде отворен бранш В, като влизането на стадион „ Георги Аспарухов “ ще става през вход №8. Той ще бъдат отворен в 17:00 часа.

Учебната игра сред „ Левски “ и „ Пирин “ ще бъде излъчена онлайн от „ Левски ТВ “ в формалния уебсайт на клуба  и формалната страница клуба във Facebook.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР