Левски ще претърпи нов сериозен удар по финансите си. На

...
Левски ще претърпи нов сериозен удар по финансите си. На
Коментари Харесай

Плановете на Левски пак се объркаха - няма да може да продаде Ейолфсон

Левски ще претърпи нов сериозен удар по финансите си. На „ Герена “ се надяваха да попълнят бюджета с продажбата на един от най-силните си футболисти – Холмар Ейолфсон. Това обаче евентуално няма да се случи, написа „ Меридиан Мач “.

Исландецът през зимата бе спряган за трансфер в Англия, защото имаше сериозен интерес от Борнемут. " Черешките " обаче по този начин и не насочиха оферта, която да задоволява " сините ". Защитникът бе спряган за трансфер и в този момент, тъй като на " Герена " не крият, че имат потребност от свежи пари от продажба на футболисти. Ейолфсон обаче мъчно ще може да бъде комплициран на сергията.

Причината за това е интервенцията, на която би трябвало да се подложи директно откакто завърши шампионата. Националът на Исландия страда от херния, само че е оповестил, че ще стисне зъби и ще доиграе шампионата. Така постъпи през есента и Станислав Иванов. Лекарите обаче са безапелационни, че хирургическата намеса няма по какъв начин да бъде избегната. Така Левски мъчно ще може да го продаде, както се смяташе досега.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР