Левски ще обяви рекордни приходи за 2022 година, разбра Тема

...
Левски ще обяви рекордни приходи за 2022 година, разбра Тема
Коментари Харесай

Левски обявява рекордни приходи за 2022 година

Левски ще разгласи рекордни доходи за 2022 година, разбра " Тема Спорт ". Това ще се случи на идното Общо заседание на клуба. Сбирката на акционерите е във вторник, 15 ноември на стадион " Георги Аспарухов ".

На нея изпълнителният шеф Иво Ивков би трябвало да даде финансов доклад. А резултатите от него ще покажат, че " сините " са създали сериозна крачка по отношение на предходните 12 месеца. Затова и сега клуба диша доста по-спокойно. Според информация на " Тема Спорт " приходите за интервала надвишават 15 милиона лв.. Затова и " сините " към този момент са в режим " прецизно заплащане на отговорностите към играчи и личен състав ". Наред с това се погасяват и голям брой остарели отговорности.
 Левски ще тъне в арабски разкош през зимата
Левски ще тъне в арабски разкош през зимата

" Сините " избраха Дубай

Главна заслуга за подобряването на финансовото положение на клуба имат и последователите. Те вкараха над 7 милиона лв. в касата на клуба с разнообразни начинания - и най-много пазаруване на билети, абонаментни и членски карти, и най-различни типове продукти. Резултатите са за периода от февруари насам, когато бе стартирана акцията " Левски е безконечен ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР