Левски ще обяви рекордни приходи за 2022 г. по време

...
Левски ще обяви рекордни приходи за 2022 г. по време
Коментари Харесай

Левски ще обяви рекордни приходи за 2022 г.

Левски ще разгласи рекордни доходи за 2022 година по време на Общото заседание на клуба, което ще се организира във вторник (15 ноември). Тогава изпълнителният шеф Ивайло Ивков ще прочете финансовия доклад, а резултатите сочат огромен паричен скок на клуба по отношение на миналата година.

Подобрените финансови резултати карат хората на „ Герена “ да работят в малко по-спокойна конюнктура. Очакванията са през идната седмица Левски да разгласи доходи в размер на 15 милиона лв.. Затова е и почнало изплащането на насъбрани отговорности, както към този момент беше сторено с такива към част от напусналите играчи и някогашния треньор Петър Хубчев. Сред погасените задължения е този към някогашния изпълнителен шеф Павел Колев, който заемаше поста от началото на 2019 доникъде на 2021 година.

Във вторник вечерта мажоритарният акционер на Левски Наско Сираков е провел среща с представители на сдружението „ Левски на левскарите “. Присъствали са още притежателят на генералния спонсор на клуба Мило Борисов, други хора от неговата компания и представители на клуба. Срещата е траяла повече от два часа. Всички членове на сдружението ще може да получат по-детайлна информация за резултатите от диалозите на идното събитие на „ Левски на левскарите “, което ще се организира в неделя (13 ноември).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР