Левски ще има поне един нов шеф на 14 август,

...
Левски ще има поне един нов шеф на 14 август,
Коментари Харесай

Левски ще има нов шеф

Левски ще има най-малко един нов началник на 14 август, написа "Тема спорт ". За тогава е планувано Общо заседание на акционерите в клуба, като това бе оповестено в Търговския указател.

В дневния ред са включени седем точки, като последната е обвързвана с смяна на състава на Надзорния съвет. Органът е от трима души. В момента в него влизат са единствено двама - притежателят Спас Русев и синът му Евгени Русев. Третият - легендата на сините Кирил Ивков, разгласи, че подава оставка.

"Не мога да ви кажа какви ще са измененията в Надзорния съвет. Това не е информация за обществена консумация ", съобщи изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов.

На Общото заседание би трябвало да бъдат признати финансовият доклад и отчетът на инспектора, направил инспекция на доклада. Сините си бяха сложили за задача да излязат на облага през 2017 година. Това обаче очевидно не се е случило. В поканата за привикване на Общото заседание е разказано като предложение "поради липса на облага за 2017 година Общото заседание на акционерите не взема решение за систематизиране на облага и попълване на фонд "Резервен " за 2017 година ".

Очаква се до Общото заседание клубът да назначи спортно-технически шеф. На "Герена " се надяват това лято да имат солидни доходи от пробив в евротурнирите. Собственикът Спас Русев към този момент разгласи, че задачата пред тима е достигането на груповата фаза на Лига Европа. В същото време стана ясно, че през идната седмица клубът ще разгласи цените на абонаментните карти и билетите за идващия сезон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР