Левски ще играе срещу словашкия Ружомберок в първия квалификационен кръг

...
Левски ще играе срещу словашкия Ружомберок в първия квалификационен кръг
Коментари Харесай

Какво отреди жребият в Лига Европа за Левски и ЦСКА?

Левски ще играе против словашкия Ружомберок в първия квалификационен кръг на Лига Европа . Тимът на ЦСКА пък в първия кръг ще се изправи против черногорския Титоград . Жребият за шампионата беше изтеглен по-рано през днешния ден в централата на УЕФА в Нион.

Левски бe подложен при жребия, който дефинира доста сериозен противник за състава воден от Петър Хубчев. " Сините " ще са домакини в първия мач на 11 юли и ще гостуват за реванша на 18 юли. Противникът на Левски бе изтеглен всред съставите на Хибърнианс (Малта), Ружомберок (Словакия), Академия Пандев (Македония) Сперанта Ниспорени (Молдова) и ФК Зета (Черна гора).

ЦСКА също ще бъде хазаин в първия мач (11 юли) и ще гостува на реванша в Подгорица (18 юли). Освен ФК Титоград, другите вероятни противници за българския отбор бяха Флора Талин (Естония), Торпедо Кутаиси (Грузия), спечелилият от Сант Жулия (Андора)/ ФК Европа (Гибралтар) и Гзира Юнайтед (Малта).



Четвъртият български участник в евротурнирите - носителят на Купата Локомотив Пловдив - се включва непосредствено от втория квалификационен кръг на Лига Европа и няма да взе участие в жребия през днешния ден. " Смърфовете " ще са непоставени в идната фаза.

Жребият за втория квалификационен кръг ще се организира на 19 юни. Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР