Левски се върна на победния път, като съкруши с 4:0

...
Левски се върна на победния път, като съкруши с 4:0
Коментари Харесай

Левски удари с 4 опашкаря Витоша Б

Левски се върна на победния път, като съкруши с 4:0 опашкаря Витоша Бистрица на Националния стадион " Васил Левски " в " столичното дерби " от VI кръг на efbet лигата. Мачът се игра там, тъй като от БФС и Министерство на вътрешните работи го сложиха в категорията " рискови ", само че немногобройните " сини " почитатели този път не сътвориха никакви проблеми. Треньорът Петър Хубчев стартира с 4-има българи в състава - капитанът Живко Миланов, Иван Горанов, Мартин Райнов и Светослав Иванов, а за символичния хазаин титуляри бяха пратените за обиграване чартърен сини юноши Атанас Кабов и Илия Димитров, само че те не съумяха за оказват помощ на отбора си за по-почетна загуба. Кабов пропусна единственото чисто състояние за " Бистришките тигри ".
Само чужденци пък вкараха за успеха на Левски. Бразилецът Паулиньо (22) откри с прословут фалцов удар от ъгъла на наказателното поле, и отново той удвои в 51-вата мин., с което дефинитивно пречупи съпротивата на символичните домакини, които нямат извоювана точка през новия сезон. В края пък с по гол и асистенция се отличиха низвергнатият до неотдавна португалец Филипе Нашименто (82) и холандската запаса Найджъл Робърта (89).
За малко в края в игра влезе и исландският народен бранител Холмар Ейолфсон, който се възстановяваше 10 месеца след тежка травма в коляното на мача с Черно море във Варна за купата през октомври. " Викингът " поигра единствено няколко минути, само че почитателите го приветстваха при появяването му на терена.

С триумфа Левски излезе още веднъж отпред с 13 т. най-малко за 24 часа преди дербито на североизтока, в което тази вечер се срещат непобедените до момента Черно море и първенецът Лудогорец. Локо Пд пък приема на следващия ден вечер Дунав и също може да застигне " сините ". Витоша пък остава твърдо на дъното с 0 т. и 3:16 голова разлика.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР