Левски се похвали със своя клубен канал, който продължава да

...
Левски се похвали със своя клубен канал, който продължава да
Коментари Харесай

Левски се похвали със своя клубен канал

Левски се похвали със своя клубен канал, който продължава да е безспорен водач в България и един от водещите в Европа.

Левски ТВ започва преди две години, а към този момент има близо 15 000 клиента.

Ето какво пишат " сините " на своя формален уебсайт:

" Клубният канал на ПФК Левски продължава да е безспорен водач в България и измежду водещите по гледаемост в едни от най-големите шампионати на Стария континент.

За две години от своето битие Левски ТВ към този момент е с близо 15 000 клиента, с което не могат да се похвалят редица от огромните клубове в Европа.

 Трима от Левски обраха овациите на почитателите
Трима от Левски обраха овациите на почитателите

" Сините " показаха тима преди контролата със Сливнишки воин

Клубният канал на " сините " задминава по този индикатор една трета от отборите в Бундеслигата, като с по-ниски стойности са отбори като Хофенхайм (10 000), Майнц (6 900) и Волфсбург (9 700). В Примера дивисион зад Левски ТВ са каналите на тимове от ранга на Еспаньол (10 211), Селта (10 018) и Осасуна (4 754). В Италия зад " сините " се подреждат Аталанта (9 077), Верона (10 219), Удинезе (7 858), Болоня (11 436) и други В холандския хайлайф по индикатори на ЛЕВСКИ ТВ отстъпват цели 13 отбора, а от Балканите зад клубния канал на ПФК ЛЕВСКИ е даже каналът на сръбския гранд Партизан, чийто екип развива платформата надалеч преди този на " Герена ".

За малко над две години от своето битие Левски ТВ има 14 500 клиента, над 2200 клипа, 16 164 129 минути материали и повече от 7 000 000 гледания на видеата.

За този интервал екипът на Левски ТВ даде на своята публика разнородни изявленията както с играчи и треньори от първия отбор, по този начин и с представителите на ДЮШ и ветерани, сподели любопитни фрагменти от съблекалнята и клубния рейс, разкри протичащото се в " кухнята " на отбора, срещна почитателите с всички процеси по време на подготовката на тима и излъчи онлайн срещите на юношеските обединения и контролните срещи на представителния отбор.

В същото време Facebook страницата на " сините " е към този момент с над 70 000 почитатели, а инстаграм профилът на отбора с близо 8 000.

ПФК Левски е окуражавам да даде на своите последователи още доста благоприятни условия за връзка в обществените платформи и работи по нов план, за който скоро ще бъдат оповестени детайлности.

Клубът изрича своята признателност към всички, които се довериха на клубния канал в обществената мрежа YouTube и стартиралата клубна медия " Левски ТВ ".

 Левски опитва нова скица на игра против Сливнишки воин
Левски опитва нова скица на игра против Сливнишки воин

" Сините " разрушиха своя противник с 5:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР