Левски се похвали с разпродаден стадион за виртуалния 106-и рожден

...
Левски се похвали с разпродаден стадион за виртуалния 106-и рожден
Коментари Харесай

"Левски" разпродаде стадиона за рождения ден, пуска още билети

" Левски " се похвали с разпродаден стадион за виртуалния 106-и рожден ден на клуба, който е на 24 май.

Със известие на формалния си уебсайт " сините " оповестиха, че потенциалът на стадион " Георги Аспарухов " от 17 000 места е напълнен и по тази причина ще бъде пусната нова партида виртуални пропуски.

" Скъпи левскари,

ПФК " Левски " публично стана първият български футболен клуб, напълнил стадион в изискванията на епидемиологична конюнктура и събитие, което не допуска наличие на почитатели на оборудването.

Капацитетът на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " от над 17 000 места бе разпродаден за броени дни във връзка рождения ден на клуба на 24 май, а всеки пропуснал да се снабди с пропуск, може да го стори и в този момент.

Поради големия интерес към виртуалното събитие " 106 години Любов ", ПФК " Левски " пуска нова партида билети за трибуните на " Герена "! Рестартът на продажбите е даден, не пропускайте да се сдобиете с късче от " синята " история до 19.14 часа на 24 май. ", написа в известието на " Левски ".

С оглед на турбулентните събития в клуба от началото на годината, всички старания на почитателите и управлението сега са ориентирани към организирането на 106-ия рожден ден и събирането на средства, които да стабилизират тима.
" Левски " праща акциите в Дубай за ново джиросване На "Герена " се надяват по-скоро собствеността да премине в ръцете на Наско Сираков
Междувременно се появи информация, че акциите на " Левски " ще бъдат изпратени допустимо най-скоро в Дубай, с цел да бъдат джиросани още веднъж, само че този път на името на Наско Сираков.

Миналата седмица скъпите бумаги, които са в размер на 86,6%, бяха джиросани от Георги Попов на премиера Бойко Борисов, само че той отхвърли да ги вземе. След това акциите се озоваха на стадион " Георги Аспарухов ", а след анкета във " Facebook " Васил Божков реши да ги даде на Наско Сираков " при негово единодушие ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР