Левски се похвали с четвърто ново попълнение. Сините си върнаха

...
Левски се похвали с четвърто ново попълнение. Сините си върнаха
Коментари Харесай

Николай Кръстев се завърна в "Левски"

" Левски " се похвали с четвърто ново попълнение. " Сините " си върнаха вратаря Николай Кръстев, който през последния сезон бе част от " Витоша " Бистрица. Договорът е за една година.

Юношата на клуба дебютира за мъжкия тим на 28 февруари 2017 година при гостуването на " Дунав " Русе, приключило 2:2. Във всички шампионати той изигра общо 20 мача за отбора, като в 6 от тях резервира мрежата си суха.



" Чувствам се ужасно още веднъж вкъщи и нямам самообладание да стартира тренировки с тима. Сега нещата на " Герена " са по-различни от последния ми престой. Изгражда се отбор, в който юношите на клуба ще получат огромен късмет за изява. Заедно с това към тях ще има и опитни български играчи, които да им оказват помощ. Това е пътят и се надявам да зарадваме хората с положителни резултати. Надявам се през този сезон да забележим един " Левски ", който излиза със сърце и душа на терена и да се бори зa победа във всеки дуел. В персонален проект се усещам чудесно, здрав съм и се веселя, че съумях да натрупам игрови опит през месеците, прекарани във " Витоша " Бистрица ", съобщи 22-годишният Кръстев за уеб страницата на " сините ".
Николай Кръстев - от почитател до любим Новото изобретение на вратарската школа на "сините " имаше главен принос при успеха над ЦСКА
Вратарят бе воин за " Левски " при успеха с 2:1 над ЦСКА при започване на март 2017 година

Кръстев е четвъртото ново попълнение на " сините " през това лято. Вчера клубът разгласи привличането на френския бранител Тома Даске, а по-рано със столичния отбор парафираха Орлин Старокин и Живко Атанасов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР