Левски се подготвя да организира зрелищен празник на 19 август,

...
Левски се подготвя да организира зрелищен празник на 19 август,
Коментари Харесай

"Левски" подготвя зрелище за мача с "Бока хуниорс"

" Левски " се приготвя да провежда зрелищен празник на 19 август, когато ще одобри " Бока хуниорс ". Мачът ще е кулминационната точка в ден, в който сините са посветили на 75-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов-Гунди.

" Това, което следва, няма да е надзорен мач, а ще е същински спортен мач. Името на Георги Аспарухов към момента отваря порти. Без неговото име не считам, че този мач щеше да бъде вероятен. Което може би беше една от аргументите от " Бока хуниорс " да решат да се възползват от тази опция да дойдат в България и да играят с " Левски ", съобщи изпълнителният шеф на сините Красимир Иванов.

Васил Колев от тръста " Синя България " дефинира като опция един път в живота да се гледа онлайн " Бока хуниорс ". " Този мач има отношение освен към историята, само че и към бъдещето на " Левски ". Нашият тим ще премери силите си против един от международните мостри. Срещу огромен тим " Левски " не е играл от 2007 година от мача с " Барселона ". Както чакаме дълго време трофей, по този начин чакаме и това нещо, което ще се осъществя като празник за всички ни единствено след два месеца. "



" Целта е да създадем същинско честване, необикновено шоу, каквото Георги Аспарухов заслужава ", съобщи Димитър Дамянов от " Моко сълюшън ", която е съорганизатор на събитието. Той уточни, че няколко дни по-рано " Бока хуниорс " ще играе с " Барселона " в шампионата " Жоан Гампер ".

Съпругата на Аспарухов - Величка Аспарухова, благодари на всички, " за които паметта за Георги Аспарухов е жива ". " Смятам, че той заслужава такава респект с целия си живот и гений, които е отдал на футбола и " Левски ". "

Бившият футболист на сините Иван Вуцов си спомни прочувствено за Георги Аспарухов, с който по лагери обичайно са били дружно. " Освен брилянтен футболист беше и брилянтен човек. Беше човек, който умееше и знаеше по какъв начин да поддържа връзка с хората, знаеше по какъв начин да реагира на положителното и неприятното. Въпреки че беше по-малък, ни укротяваше ", сподели Вуцов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР