Левски се нуждае от още поне двама нови футболисти, каза

...
Левски се нуждае от още поне двама нови футболисти, каза
Коментари Харесай

"Левски" търси още двама футболисти, за да завърши селекцията

Левски " се нуждае от още най-малко двама нови футболисти, сподели изпълнителният шеф на клуба Красимир Иванов. Според него процесът е муден, тъй като сините желаят единствено доста качествени попълнения.

" Делио Роси е сложил условията си за вида на възможните нови играчи. През клуба са минали към този момент стотици кандидатури, само че ние се стремим да вземем тези, които ще са ни най-полезни и финансовата част ще ни устройва. Говорим за още двама нови в отбора, само че останалото ще го запазя в загадка ", сподели Иванов.

Той добави, че " Левски " търси състезателен шеф от април. " Този развой продължава, само че не го чакаме за привличането на новите играчи, тъй като е невероятно ".

" За Антонио Вутов сме в диалози с " Удинезе " и се надявам до няколко дни те да приключат. За Васил Панайотов ми беше мъчително, че си потегли, само че по този начин преценихме ", съобщи Иванов.



Ръководоството на клуба сервира венци на паметника на Георги Аспарухов – Гунди и Никола Котков. На 30 юни се навършват 47 години от гибелта на двамата футболисти при автомобилна злополука.

" За мен легендата за Гунди и Котков към момента е жива. Така че има към момента някаква тайнственост към тях, която продължава да витае в близост ", съобщи Иванов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР