Левски се насочва към електронните спортове с цел да стане

...
Левски се насочва към електронните спортове с цел да стане
Коментари Харесай

"Левски" се насочва към виртуалния футбол, за да бъде по-близо до феновете си

" Левски " се насочва към електронните спортове за да стане първият български футболен клуб, който да стъпи на територията на виртуалния футбол. Затова " сините " ще провеждат шампионат измежду ентусиастите си, а двамата най-хубави ще оформят формалния тим на отбора от Герена.

" Левскари,

във времена, в които не можем да бъдем дружно в нашия дом – стадион " Георги Аспарухов ", можем да продължим да печелим мачове и отвън футболния терен!

Верни на това да вървим напред, търсейки всички вероятни разновидности за връзка и колаборация с нашия най-ценен капитал – публиката, сме окуражени да превърнем ПФК " Левски " в първия български футболен клуб, който публично да стъпи на територията на електронните спортове. А с това да създадем и наш тим!

За задачата още веднъж ще имаме потребност от Вашата скъпа поддръжка и присъединяване. На 11 април 2020 година взаимно с сътрудниците ни от ESL, стартираме първия по рода си шампионат в България, който ще дефинира най-хубавите играчи измежду почитателите на " Левски " по FIFA20, а първите двама публично ще станат част от тима на футболния клуб по електронни спортове.

Победителите в конкуренцията ще имат достойнството да пазят цветовете на обичания клуб в борби с грандовете на европейския и международен футбол! В композиция с това те ще завоюват и карти за VIP-ложата на стадион " Георги Аспарухов ", както и опцията да разискват и ползват своите тактики с играещия FIFA треньор – Симеон Славчев.

Турнирът е с отворено записване и ще се организира в три кръга - две отворени онлайн квалификации с оптимален брой от 256 участници за всяка от квалификациите (11-12 април) и край, който ще бъде излъчен онлайн. В рамките на онлайн квалификациите ще бъдат излъчени най-хубавите 8 играчи, които ще продължат към финалите на шампионата на 18 април.

Краен период за записвания – 11 април 2020 година Пълна информация за конкуренцията: (play.eslgaming.com) ", гласи известието на уеб страницата на " Левски ".

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР