Левски се класира за 1/8-финалите за Купата на България, след

...
Левски се класира за 1/8-финалите за Купата на България, след
Коментари Харесай

Левски се класира за 1/8-финалите на Купата на България след бой над аматьори

 ЦСКА загря за Монтана и Левски с
Левски се класира за 1/8-финалите за Купата на България, след като победи безпроблемно аматьорския Атлетик Куклен с 6:0 на стадион " Локомотив " в Пловдив.

Треньорът на " сините " Славиша Стоянович даде късмет на много запаси в този мач, само че все пак класата на гостуващия отбор бе доста по-голяма от тази на домакините и триумфът бе подобаващ.

Осмият в Югоизточната Трета лига се опита да затрудните столичани, само че след рухването на първия гол безусловно единствено един тим остана на терена. Гостите можеха да вкарат най-малко още няколко гола, само че невероятни пропуски направиха Паулиньо, Ривалдиньо и Филипе Нашименто.

Юношата Атанас Кабов вкара първия си гол с екипа на " сините " в професионалния футбол, а други две попадения бяха дело на младия нападател Станислав Иванов. Головата си суша прекъсна Серджиу Буш, а Фелипе Нашименто също се разписа измежду голмайсторите. Янко Гюзлев от Атлетик си вкара автогол.

Домакините добиха много сериозна известност в дните преди мача, откакто състезател на отбора се закани, че той и съотборниците му ще излязат " пияни като г*з " против именития си съперник. В последна сметка това не се случи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР