Левски се е забъркал в доста сериозен скандал в Испания,

...
Левски се е забъркал в доста сериозен скандал в Испания,
Коментари Харесай

Клуб на Стоичков погна Левски в УЕФА

 Епидемия от контузени в Левски
Левски се е забъркал в много сериозен скандал в Испания, който е стигнал до УЕФА, сигнализира каталунският вестник " Спорт ", представен от " Труд ".

" Сините " имали неуредени финансови връзки с академията в Барселона, която принадлежи на легендата на българския футбол Христо Стоичков.

Каталунският вестник " Sport " описа по какъв начин от " Герена " към момента не са платили на клуба на Камата за прехвърлянето на юношата на школата Божидар Краев от Левски в датския Мидтиланд. Именно заради тази причина управителните органи на клуба са сезирали УЕФА.

Европейската централа вкара предписание за взаимност, обвързвано с бъдещи покупко-продажби. При всяко прекосяване на футболист от тим в различен тим родната му школа има право на % по договорката. В случая става въпрос за под 100 000 евро, допълват от изданието.

В Каталуния разкриват, че притежателят на Левски Спас Русев към този момент е бил потърсен по този проблем от Стоичков преди няколко месеца и босът на " Герена " е бил безапелационен, че той ще се реши в най-кратки периоди, само че това не се случва.

" В школа " Христо Стоичков " упражняват над 800 момчета и девойки. От Маями Камата следи деликатно какво се случва. Повече от 18 години Стоичков се е посветил на образованието на деца ", приключват сътрудниците от " Sport ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР