Левски съвсем скоро може да привлече трима нови футболисти. Това

...
Левски съвсем скоро може да привлече трима нови футболисти. Това
Коментари Харесай

Левски чака отговор от трима нови до дни

Левски напълно скоро може да притегли трима нови футболисти. Това разкри основният управител в клуба Асен Букарев.

" Атакувани сме от доста страни с доста футболисти от доста сътрудници, където правилно, къде не. Оттам идват и спекулациите. Ние желаеме да съобщим, когато има нещо действително на обществеността, която чака нови качествени играчи. Опитахме се да притеглим 2-3 футболисти, чийто прехвърляния пропаднаха. В момента сме предложили предложения за трима футболисти, чакаме отговор до ден-два или три, и се надявам всичко да приключи добре за Левски. Гаранция няма, тъй като зимната пауза като трансферен интервал е доста по-труден. Надявам се те да изберат Левски и да стигнем до благополучен край ", показа босът пред сътрудниците от " Дарик Радио ".

Букарев призна, че има интерес към играчи на Левски, само че все още в клуба не разискват изходящи покупко-продажби.

" Има предложения за Мапуку и Давид Яблонски, интерес към Габриел Обертан. Решили сме да не се разделяме непременно с тях, би трябвало да е доста впечатляваща офертата и да помогне съществено на клуба финансово, с цел да мислим. За момента не сме склонни да се разделим с никого ".

Той разяснява и обстановката към Димитър Пиргов, който се готви независимо на " Герена ": Пиргов не може да напусне клуба без да получи клубът пари. Обяснили сме го и на него, и на сътрудника му. Надявам се за негово положително и за положителното на Левски да не се влачи тази сага дълго и да се разберем с възможния му предстоящ клуб.
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018​
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР