Левски реши да прати още един от младите си играчи

...
Левски реши да прати още един от младите си играчи
Коментари Харесай

Левски прати още един юноша под наем във Втора лига

Левски реши да прати още един от младите си играчи да натрупа игрови опит във Втора лига. Това е крилото Мартин П. Петков, който ще се подвизава в Локомотив Горна Оряховица чартърен до края на този сезон, оповестява Kota Sport.

Младият футболист постоянно попадае в групата на "сините " и тренираше с първия тим, само че мъчно ще се пребори за място на "Герена " и по тази причина беше пратен в Горна Оряховица. "Железничарите " към този момент го картотекираха за новия сезон във Втора лига.

При "черно-белите " чартърен е и различен състезател от "синята " школа - Симеон Димитров. Ерай Карадайъ, който е благосъстоятелност на Арда и играе чартърен в Локомотив, също е минал през академията на Левски, само че потърси бъдещето си другаде.

Иначе преди този момент столичният гранд прати и бранителя Томислав Папазов в Хебър. Очаква се в околните дни още от младите очаквания на тима да бъдат пратени чартърен в отбори от Втора лига, с цел да натрупат игрови опит. Кандидат за играчи от "Герена " е Локомотив София.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР