Левски разполага с 1 млн. евро за лятна селекция. Бюджетът

...
Левски разполага с 1 млн. евро за лятна селекция. Бюджетът
Коментари Харесай

Левски има 1 млн. евро за селекция

Левски разполага с 1 млн. евро за лятна селекция. Бюджетът към този момент е гласуван от притежателите на отбора. Сумата може да бъде леко повишена, в случай че спортният шеф Ивайло Петков откри попълненията, които в действителност си заслужават.

До този миг " сините " съумяха да привлекат вратаря Милан Миятович (Черна гора), аржентинския плеймейкър Франко Мазурек и гръцкия бранител Янис Каргас, като и тримата дойдоха като свободни сътрудници.

Левски незабавно търси нападател, откакто неотдавна се раздели със Серджиу Буш (Рум), а треньорът Петър Хубчев няма да разчита на Валери Божинов, който обаче още не е разтрогнал контракта. Бившият национал желае 6 заплати вкупом, с цел да скъса контракта си, който е за още година.

Ивайло Петков води договаряния с австрийски нападател Дени Алар. От клуба му Рапид Виена са подготвени да се разделят с него, а медиите в Австрия настояват, че това може да стане против 300 000 евро. Треньорът Дитмар Кюбауер желае непременно да се отърве от 29-годишния футболист, защото той ще е запаса и през идващия сезон, в случай че остане.

Левски продължава лагера в Австрия, а нощес игра контрола с съветския първенец Зенит. В първия си мач от лятната подготовка " сините " изгубиха от бразилския Ред Бул с 0:1 при неофициалния дебют на Хубчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР