Левски разби Черно море с 3:0 само за 14 минути

...
Левски разби Черно море с 3:0 само за 14 минути
Коментари Харесай

Левски пожали Черно море

Левски разруши Черно море с 3:0 единствено за 14 минути в един от най-интригуващите мачове в 9-ия кръг на efbet Лигата.
На стадион " Георги Аспарухов " за триумфа на " сините " се разписаха Станислав Иванов (21), Паулиньо (31) и Найджъл Робърта (35), а реферът Радослав Гидженов анулира попадения за варненци на Жоржиньо (10) поради фаул на Даниел Димов против Тиам и Ейолфсон, и на Фахт Актау (34) поради засада. Пловдивският съдия анулира и гол на Кали Тиам за " сините " в средата на втората част.
Гостите имаха искания и за дузпа за игра с ръка на Мартин Райнов преди почивката. Пълните дебютанти за " моряците " вратарят Милодраг Миятович и Фахт Актау не се схванаха и подариха първия гол на Станислав Иванов, с който 20-годишният младеж на Левски записа третото си попадение през сезона. Дебютантите не се показаха добре и при останалите 2 гола на домакините. Резервата Аристот Н`Донгала пропусна в последната минута да вкара почетно попадение.
Левски записа 72-и триумф против Черно море от 120 мача, до момента в който успехите за гостите останаха 18, а от тях едвам три са в столицата при 30 равенства. Варненци нямат победа в София над Левски от 1958 година Успехът приближи 26-кратните първенци на точка от 8-кратния отличник и водач Лудогорец.
Треньорът им Петър Хубчев пък записа първа победа против някогашния си съотборник в Левски Илиан Илиев в едвам шестия конфликт посред им на треньорското занятие. Варненци като се изключи че подариха първия гол, позволиха да бъдат матирани след 2 контраатаки. Те нямат победа в седми следващ мач, откакто на 20 юли надиграха с 3:1 ЦСКА-София на " Българска войска " във II кръг. Така варненци останаха 7-и с 11 т. след втората загуба за сезона.

Сините почитатели възпламениха факли за успеха на Левски с 3:0 над Черно море

Снимка Спортал
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР