Левски пусна в продажба билетите за мача срещу Септември (София).

...
Левски пусна в продажба билетите за мача срещу Септември (София).
Коментари Харесай

Левски пусна билетите за мача със Септември

Левски пусна в продажба билетите за мача против Септември (София). Ето какво оповестяват " сините ":

" Уважаеми последователи, от през днешния ден, 14.08, в 16:00 часа бяха пуснати в предварителна продажба билетите за идното домакинство на ПФК Левски против тима на Септември от пети кръг на ППЛ. За удобството на всички вас подсещаме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн, тъй че да се избегнат опашките и скупчването на хора пред касите в деня на срещата.

В мощ остава акцията на ПФК Левски, целяща да притегли от ден на ден фамилии и деца на стадиона. Срещу Септември още веднъж ще бъде отворен блок 3 в Сектор А - редове от 1 до 22 вкл /места от 16 до 30 вкл./, в който против билет от 10 лева всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 година За тях ще се издават билети с нулева стойност.

За облекчение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която би трябвало да бъде попълнена преди влизането в спортното оборудване. (Може да изтеглите и попълните документа от формалния уеб страница!). Пропуските са с закрепен вход 3 на бранш А. Левски и Септември се изправят един против различен на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов " на 19.08.2018 година (неделя) от 18:15 часа.

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на уеб страницата Еventim.bg.

Пропуските за дуела ще са налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор " А " на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ". В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А, както и тези на ул. " Тодорини кукли " 47.

Обръщаме внимание също по този начин, че местата на старите, неподновени абонаментни карти, ще се пазят до 19.08. в това число, след което от 20.08. ще бъдат пуснати в свободна продажба. Абонаментни карти няма да бъдат издавани два часа преди началото на мача до края на срещата ", пишат " сините ".
Цени на пропуските за срещата:

Сектор " Б " - 7 лева Сектор " В " - 10 лева
Сектор " А " - 10 лева (Блок 3),15 лева (Блок 5 и 6), 18 лева (Блок 3 и 4), 20 лева (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 70 лева (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).
Сектор " Г " - 7 лева (гости) ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР