Левски пуска от утре билетите за мача с ЦСКА-София, който

...
Левски пуска от утре билетите за мача с ЦСКА-София, който
Коментари Харесай

Левски пуска от утре билетите за мача с ЦСКА-София - не признава двубоя за вечно дерби

Левски пуска от на следващия ден билетите за мача с ЦСКА-София, който ще се играе на 29 септември. Сините не престават да не признават дуела за Вечно дерби, а също по този начин са изписали противника на своя формален уебсайт с дребни букви.

Левски предприе сходно изписване от лятото на 2016 година, когато Литекс бе вкаран по административен път в Първа лига, след което се сплоти с третодивизионния Чавдар (Етрополе) и се прекръсти на ЦСКА-София.

Ето какво написа Левски на своя формален уебсайт:

" Предварителна продажба на билети за мача с цска-софия

Левскари, билетите за последователите на Левски за идния мач против тима на цска-софия (на 29 септември) ще бъдат пуснати в предварителна продажба на следващия ден на „ Герена “.

Желаещите ще могат да се снабдят с пропуски на особено отворената каса пред Сектор „ А “, като талоните за този мач ще се продават на гишетата откъм парка. На останалите гишета ще се продават пропуски за домакинския мач с Витоша на следващия ден от 20 часа.

Касата ще работи от 12 ч. до края на първото полувреме (около 20:45 ч.).

Билетите ще са налични и онлайн, в мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и други (може да се запознаете с партньорските каси тук:
http://www.ticketpro.bg/ticket-outlets/sofia/index.html).
Информация по отношение на продажбата на билети през идната седмица ще бъде оповестена в допълнение. "

За разлика от Левски, който на никое място не изписва дуела като Вечно дерби, ЦСКА-София е навръх противоположния полюс - твърди, че точно тази среща е безконечното дерби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР